How can you change the username in Microsoft Office applications such as Ms word, ms Excel,...etc?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Maher allam , Senior IT Consultant , CBK - G&D - AXIS-olutions
تاريخ النشر: 2015/04/17
Ahmed Maher
من قبل Ahmed Maher , System Administrator & IT Consultant , Axis Solutions (KGL)

from the file tab then options at general change the username

In Excel2013 ............. Go on File; Options, then in middle it gives options to change user!!

The same would be for Word and PowerPoint.

هاشم المشارقة
من قبل هاشم المشارقة , Key Account Manager , Advanced United Systems Ltd. ( A member of Taj Holding Group)

This feature may come with MS Office360, right ?

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

I AGRRE WITH MR AHMED MAHR ANSWER

KHALID Abdulaziz
من قبل KHALID Abdulaziz , Office Manager , SADA ALAMMAH EST. FOR Telecom and IT

In Office2013 - File > Options > Office Account > make edit to user if you are signed in by MS account.

Locally can be changed - File > Options > General > Personalize your copy ... and change username.