What is the basic difference in Resume and CV?

تم إضافة السؤال من قبل ADEEL MUHAMMAD , Call Agent , NADRA, Ministery of Interior, Pakistan
تاريخ النشر: 2015/04/16
ADEEL MUHAMMAD
من قبل ADEEL MUHAMMAD , Call Agent , NADRA, Ministery of Interior, Pakistan

With refrence "1 Answer" In my view CV is generic but Resume is detailed information about each section.

Mohamed Salah El-Deen Abd El-Raheem Mohamed
من قبل Mohamed Salah El-Deen Abd El-Raheem Mohamed , مدرب - ممتحن , ISC 2nd Field Army

Resume Targeted and CV is general term