Peter R. Scholtes in his book "The Team Handbook" identified four stages of development. Which of the following is stage 1?

 a. norming.

 b. storming.

 c. forming.

 d. performing.

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/04/16
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>> c. forming.

Elke Woofter
من قبل Elke Woofter , Project Assistant , American Technical Associates

.......forming...........................................

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

c- forming is right.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

c. forming.............. . . . .

Bello Abubakar
من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority

Forming is the right answer.

Piotr Konopka
من قبل Piotr Konopka , Specialist Helpdesk / Support Techn. Services / Chief Specialist. Multimedia Support Techn. Services , Telecomunication Poland - Orange Poland

Peter R. Scholtes in his book "The Team Handbook" identified four stages of development. Which of the following is stage1?c. forming.

Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

....................... c. forming.

Muhammad Owais
من قبل Muhammad Owais , Senior Electrical Engineer , Stantec Australia Pty. Ltd.

The first step of team building is c. forming

Mohammed Fathe  Shaheem
من قبل Mohammed Fathe Shaheem , Operation Executive , Arabian Construction Company

Forming ......................................................................................... c