An easy step-by-step instruction set to help you set-up certain aspects of your drawing is called what?

تم إضافة السؤال من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority
تاريخ النشر: 2015/04/15
Noufal Ali
من قبل Noufal Ali , Designer (2D & 3D) , SAUDI FAN INDUSTRIES

IT IS CALLED "Wizard"...............

Kalyan Kalyan
من قبل Kalyan Kalyan , Junior Engineer , Bridge and Roof company India Ltd.

Command help us to draw some drawing in step by step.