What is higher than IGBT (Insulated Gate Bipolar Transistor) ?

تم إضافة السؤال من قبل NAJEEB HAMEED , Assistant Manager , Prime Technologies LLC
تاريخ النشر: 2015/04/15
oguntusa samuel
من قبل oguntusa samuel , Electrical Engineer , unl systems limited

“IGBT Transistor” has the output switching and conduction characteristics of a bipolar transistor but is voltage-controlled like a MOSFET.

Ghandour Haddad
من قبل Ghandour Haddad , Pre-Sales Engineer/Solution Architect , Offtec IT solutions

MOSFET is higher than IGBT