A pre-drawn image you can insert in your drawing to save time and make your file size smaller is known as?

تم إضافة السؤال من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority
تاريخ النشر: 2015/04/15
mohamed abugheneda
من قبل mohamed abugheneda , Mechanical Engineer , central research labratories

it is the Block .used to facilitate work