Use the Zoom > Extents whenever you want to see all objects. Use the Zoom > Window option to 'close-in' on one area. statements TRUE or FALSE?

تم إضافة السؤال من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority
تاريخ النشر: 2015/04/15
P A Cariappa Appaiah
من قبل P A Cariappa Appaiah , back office executive , Inspire Hond

Yes, Zoom extended, can see larger picture.

magdy abd al nour
من قبل magdy abd al nour , HVAC Site manger , First United Co.

true

zoom extend = see all

zoom widow = see the drawing