Draw a 2 wide by 3 high rectangle using the RECTANGLE command. The bottom left corner must be at 0,0. Is The Statement True or False?

تم إضافة السؤال من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority
تاريخ النشر: 2015/04/15
Muhammad Shakeel
من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.

Yes the Statement is true, the corner must be at0,0.