The target set for a fixed period for any sales executive is called as:

1. Sales territory

2. Activity quota

3. Sales margin

4. Sales quota

تم إضافة السؤال من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.
تاريخ النشر: 2015/04/15
zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

QUOTA .................................

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

The correct answer is4. Sales quota............

Abdulrahman AlJoubi
من قبل Abdulrahman AlJoubi , Management Consultant , Retaj Lubricants & oil refinery

The target set for a fixed period for any sales executive is called as:

Activity quota

Ibrahim Hussein Mayaleh
من قبل Ibrahim Hussein Mayaleh , Sales & Business Consultant and Trainer , Self-employed

I agree with all who answered4

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>> 4. Sales quota >>>>>>>>>>>>>>>>

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

**********-********4. Sales quota