What are the best sources to learn about finance, marketing and entrepreneurship?

تم إضافة السؤال من قبل Zaid Mahadin
تاريخ النشر: 2015/04/13
Sidrah Nadeem
من قبل Sidrah Nadeem , Global Marketing Manager , Hill+Knowlton Strategies

Experience & excellent coaches for the first two.

Mentors for the third!

Shamseer KM
من قبل Shamseer KM , HR Payroll Officer , Al Darwish Engineering W.L.L

Use Finance related books, internet, or finance adviser.

Mohamed Eldawlatly
من قبل Mohamed Eldawlatly , مدير مالي , شركة ابن البلد المتميزة للمأكولات

Now the best way by internet

Abdul Wahab
من قبل Abdul Wahab , Credit Controller , Takween Advanced Industries

Google.com will give good you results..