Working capital plus current liabilities equal

A- Equity B- current assets C- Invested capital D- ROI

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany
تاريخ النشر: 2015/04/13
Ahmed Abdi Mahad
من قبل Ahmed Abdi Mahad , Director of Internal Auditing Directorate , Jigjiga University

Working capital plus current liability is equal to current assets.

As the original formula was Current assets - current liabilities  = net working capital  Choice B is the correct answer for this question.

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

Correct answer is ( B ) ....

Haridas Karath
من قبل Haridas Karath , Senior Accountant , Axiom Mark Intellectual Property

current liabilities + working capital = current assets

Mohamed Reda
من قبل Mohamed Reda , Accounting Supervisor , carriage saudi Limited @ Delivery Hero Company

is   equal   current   assets

Muhammad Shahbaz
من قبل Muhammad Shahbaz , Accounts Officer , Mechano Pvt Ltd

Working capital plus current liabilities is equal to current assets.

MD SERAJ
من قبل MD SERAJ , Tariq Al-Ghanim Gen. Trad. & Cont. Co (W.L.L

WORKING CAPITAL=CURRENT ASSETS-CURRENT LIABILITY

NOW

WORKING CAPITAL+CURRENT LIABILITY

=CURRENT ASSETS-CURRENT LIABILITY+CURRENT LIABILITY

=CURRENT ASSETS