How do you convert the delta pressure signal in terms of flow using a DPT as a flow transmitter?

تم إضافة السؤال من قبل umair feroz shah , Instrumentation & Control Engineer , Karachi Power Plant(KANUPP)
تاريخ النشر: 2015/04/11
Mohamed Shameem
من قبل Mohamed Shameem , Instrumentation Engineer - Material Standardization (Review/Cataloguing) , Star Link Middle East (Client: Saudi Aramco)

Flow rate = sq.root of delta.P