How much lengthy a lecture should be?1 hour or 2 hour

تم إضافة السؤال من قبل Lubna Zafar , senior aerodrome fire fighter , civil aviation industry pakistan
تاريخ النشر: 2015/04/11
Mohamed Siddiq
من قبل Mohamed Siddiq , Head of School, Faculty , Management Development Institute of Singapore

A good effective lecture usually have an attention span of45 to50 minutes. Beyond that, a short break of10 minutes with some class activity should follow.