What is the use 0 Layer in autocad?

تم إضافة السؤال من قبل Shajeer Muhammed , Technical Designer/ Cad Coordinator , Italian Marble Design
تاريخ النشر: 2015/04/11
Suvin Sundaran
من قبل Suvin Sundaran , DESIGN LEAD , TST Eco Energy Solutions

It is the default layer in Auto cad, what ever we design  will be stored in the default layer0, until we create a new corresponding layer according to our requirement in the design. Layers helps in organizing the design/plan in a better and controlled way.