What kind of merchandise is FIFO suitable for ? and its pros/cons ?

تم إضافة السؤال من قبل عبدالرحمن حامد الطيب , Senior Accountant , Pharma Ixir Co.Ltd
تاريخ النشر: 2015/04/11
samir smaili
من قبل samir smaili , Material Supervisor , Groupement Berkine

any goods that assigns a date manufacturing the pro is unlikely we destroyed the oldest of and the cons iscomtabilite products