What are the three important pre-requisite for a teacher in planning a Lesson?

Level of Education: IX - X

Medium of Inst: Eng

 Faculty: All qualified teachers with post graduate degree

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ajmal Akif , Principal Fauji Foundation Model School , Fauji Foundation Pakistan
تاريخ النشر: 2015/04/11
Nancy Refai
من قبل Nancy Refai , Health, safety and environmental management Trainer and consultant , Freelancer

Reading - preparing material - preparing presentations

Muhammad Ajmal Akif
من قبل Muhammad Ajmal Akif , Principal Fauji Foundation Model School , Fauji Foundation Pakistan

Subject knowledge, level of students, knowledge of academic methodologies