By using insert tab we insert charts and spark lines, from where else can we draw charts from other tabs?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Maher allam , Senior IT Consultant , CBK - G&D - AXIS-olutions
تاريخ النشر: 2015/04/10
Ahmed Maher
من قبل Ahmed Maher , System Administrator & IT Consultant , Axis Solutions (KGL)

may be it will works if u draw it manually.

هاشم المشارقة
من قبل هاشم المشارقة , Key Account Manager , Advanced United Systems Ltd. ( A member of Taj Holding Group)

I think you can use the INSERT key.