What Things to consider when creating realistic highlights and dark reflections on metallic surfaces?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.
تاريخ النشر: 2015/04/09
Shafeek Latheef
من قبل Shafeek Latheef , administrative assistant , multinational school

I've seen some tutorials in a magazine on this. If I remember it correctly, the first step is to adjust the curve to a "W" shape. I don't remember the remaining steps.