How to discover p2p connection on public ip addresses without port forwarding?

تم إضافة السؤال من قبل fazal kareem , internee , Oil and Gas Development Company Limited
تاريخ النشر: 2015/04/09
Waqas Ali
من قبل Waqas Ali , Principal Network Engineer , TRG (The Resource Group)

netstat is the tool which can show your p2p connections and port opened.