How to cope with a product already present in market with lot of negative feedback,using word of mouth strategy

تم إضافة السؤال من قبل Amit Lakra , Associate-claims , WNS Global Services
تاريخ النشر: 2015/04/09
هشام وجدى عبد الستار سالم عبد الستار
من قبل هشام وجدى عبد الستار سالم عبد الستار , شاعر وكاتب , سياحة

An additional view of the last product become obsolete Garret people