If we require more than two conditions or want to analyze a list using Excel's database functions, so which filter we must define?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Raheel Nazim Raheel , Android Mobile App Developer , ILMASOFT
تاريخ النشر: 2015/04/09
Muhammad Raheel Nazim Raheel
من قبل Muhammad Raheel Nazim Raheel , Android Mobile App Developer , ILMASOFT

Mr. Talha you are wrong. The right answer to my question is that we use Advanced Criteria Filter for analyzing a list in MS Excel.

Talha Yasin
من قبل Talha Yasin , AM Product Planning , Telenor - Pakistan

use if conditions but all depends on actual requirement