Do you have career objective? Do you think it has higher wage to show in the CV?

تم إضافة السؤال من قبل Binod Timsina , Human Resources Business Partner , CG Corp Global │ Chaudhary Group
تاريخ النشر: 2013/08/01

Yes.
The higher wage should reflect an industry standard, and the rest is open to negotiation.

Kranti Parajuli
من قبل Kranti Parajuli , PERSONAL ADMINISTRATIVE OFFICER , Nepal Government Ministry Of Prime-Minister

Yes, To utilize valuable liberal arts education and communicate with other.

Nadia Ahmed Mohammed Saeed
من قبل Nadia Ahmed Mohammed Saeed , T/L. Credi t& Risk , Canar Telecommunication Co. LTD.

Of course

عبد الحكيم أحمد سعيد الصباري
من قبل عبد الحكيم أحمد سعيد الصباري , المدير التنفيذي , دار الخبراء لتطوير الأعمال

yes

Mohamed Mostafa
من قبل Mohamed Mostafa , مدير تنفيذي مصنع العبوات المعدنية ومصنع البلاستيك , المدينة مصراتة

yes