Can you describe about Vray?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.
تاريخ النشر: 2015/04/09
Muhammad Ali Faisal
من قبل Muhammad Ali Faisal , Lead Artist , OZI Technology

Yes of course!

V-Ray is basically a plugin for many of the3D packages. It is a natural based engine which gives you complete customization according to the mood. You can get Photo realistic result with V-Ray.

I love to use v-ray with3D Studio Max and Maya. V-Ray has its own lighting, cameras and Material.

I suggest you to use and learn this.

Syed Shan Haider
من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company

V-Ray is a commercial rendering plug-in for 3D computer graphics software applications. It makes3d views more realistic. it is available for many3d software's.

Please follow full link about vray

http://en.wikipedia.org/wiki/V-Ray