In the end of period , after posting net income should equal

A- Revenue minus expense B- zero C-1 D- other answer

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany
تاريخ النشر: 2015/04/09
Anas  Dawah
من قبل Anas Dawah , Senior Internal Auditor , Talal Abu-Ghazaleh Global (TAGI)

B- -------------------------------zero

BIBIN VARGHESE
من قبل BIBIN VARGHESE , Senior Accountant , LONDON CONSULTING MEDICAL CENTER

A- Revenue minus expense............

Mohammed Shahid Ullah
من قبل Mohammed Shahid Ullah , Executive Director (Finance) , Coal Power Generation Company Bangladesh Limited

In the end of the period, after posting net income should be equal D-other answer.

Ameet Kumar
من قبل Ameet Kumar , Accounts Officer , Specific Glass Mosaic India Limited

A-net income should equal to  Revenue minus expense

Shri Bhagwan Sharma
من قبل Shri Bhagwan Sharma , Asst. Accounts Manager , PROMETAL METAL IND. FACTORY LLC

A Revenue minus Expenses should be net Income

YASEEN A
من قبل YASEEN A , Accoountant , Al Nimr Steel Trading LLC

A revenue- expances.... ..

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

Net income is equal to gross profit - other operating costs

The correct answer is d

lakshminarasimham mallareddi
من قبل lakshminarasimham mallareddi , Manager Finance & Accounts , M/s. Vandana Global Limited, Raipur, Chhattisgarh

d) net loss

In double entry system all debits should be equal  to all credits

FAHMI KANATHIL
من قبل FAHMI KANATHIL , ACCOUNTANTS , GULF FRUITS TRADE COMPANY

I really happy that my mind is go for D

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

A->>>>......... Revenue minus expense

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

correct answer is Zero