To get data from cell A1 inside another workbook which answer is correct?

1) sheet1!$A$1

2) $A$1sheet1

3)(book1.xls)sheet1!A1

4)book1.xlsx.sheet1

5)[book1.xlsx]sheet1!A1

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Maher allam , Senior IT Consultant , CBK - G&D - AXIS-olutions
تاريخ النشر: 2015/04/07
Zaheer Ur Rahim Khan
من قبل Zaheer Ur Rahim Khan , Assistant Manager Finance Accounts , Rafid for Automotive Solutions LLC

The right answer is

5)[book1.xlsx]sheet1!A1

Olu Olatubosun
من قبل Olu Olatubosun , Head of Information Technology Department , Intercontinental Capital Markets Limited

The correct Answer is option5

Mohamed Rahimtulla
من قبل Mohamed Rahimtulla , IT Administrator/Support , Hyper Direct Ltd

The answer is

1) sheet1!$A$1