What basic knowledge is required of a welding engineer?

تم إضافة السؤال من قبل Paul Ogolo , Mechanical/Piping Engineer , IORNOPOLIS ENGINEERING LIMITED
تاريخ النشر: 2015/04/07
Linus Chukwubuikem Oriaku
من قبل Linus Chukwubuikem Oriaku , Engineering Research Unit , National Root Crops Research Institute Umudike, Umuahia, Abia State

 for arc welding you talk about safety precaution, the earth, the tourg and the different types of electrodes and there gauge.