What are the main areas of focus for an operation manager to carry on his business successfully?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Ibrahim , P harmacy M anager , NMC, ABU DHABI
تاريخ النشر: 2013/07/31
ISHFAQ ZEHGIR
من قبل ISHFAQ ZEHGIR , BACKEND OPERATIONAL HEAD , airtel-bharti dth services

dear sir fallow your team .i think you easily win the market in bussiness and you could win highest rank.