You are considering two mutually exclusive investment proposals, project A and project B. B's expected value of net

present value is $1,000 less than that for A and A has less dispersion. On the basis of risk and return, you would say that:

Project A dominates project B.

Project B dominates project A.

Project A is more risky and should offer greater expected value.

Each project is high on one variable, so the two are basically equal.

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/04/03
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>> Project A dominates project B.

Wolf Klaas Kinsbergen
من قبل Wolf Klaas Kinsbergen , Managing Director, Designer , ingenieursbureau KB International NV

Project A has better prospects , so Project A dominates Project B

Elke Woofter
من قبل Elke Woofter , Project Assistant , American Technical Associates

My answer is A) Project A dominates B

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

Project B dominates project A is right answer ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

Project A dominates project B.

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

>>>>>>>>>>>>> Project A dominates project B.

Divu Sharma
من قبل Divu Sharma

Project A is more risky and should offer greater expected value

I would prefer project A instead of project B. So, my answer is option (A) Project A dominates project B.

Bello Abubakar
من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority

Agree with professionals..........