What are the top countries in our carrier (digital marketing) specially in MENA, which one do you work in?

تم إضافة السؤال من قبل Abdelaziz Mohammed , Cofounder - Head of Marketing , D360 Bank
تاريخ النشر: 2013/07/31
Faizan Ahmad
من قبل Faizan Ahmad , Regional Head - Digital Sales , Kasturi and Sons Ltd (The Hindu Group)

Sorry, i can't help you in this question as i don't have an exposure to MEAN market

esmail elgmrawy
من قبل esmail elgmrawy , خدمة عملاء , موسى تريد للاستيراد والتصدير

Highest in the carrier states) digital marketing) in the Middle East 1 - Egypt 2 - Saudi Arabia 3 - Morocco