Do you think that abortion should be legal?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2015/04/02
Mohamed Abou El Azem
من قبل Mohamed Abou El Azem , Bachelor of Law , Bachelor of Law

I already answer to the question in Arabic

fayez mohamad yassin kanakreih
من قبل fayez mohamad yassin kanakreih , محامي - رئيس قسم القضايا والاستشارات , شركة المدن الصناعية الاردنية

in fact , i think it should be subjected to a law , in some countries it is a crime because a dangerous effects might be happen by committing it

Dr Sarosh Bastawala
من قبل Dr Sarosh Bastawala , Senior Attorney , Senior Attorney & Litigator

It is not legal in the French Capital Paris to arrest a woman wearing trousers, by a interpretation of an ancient decree.