Reference to Performance Management, What is "Hard Accountability"?

and explain, what is:

1- accounting for numbers2- ensuring the numbers are accounted for3- being held accountable for events and circumstances leading to the numbers.

تم إضافة السؤال من قبل Hafiz Amjad Mehmood , Project Accounting Manager , Huta Group
تاريخ النشر: 2015/04/02
Abdulmajeed  Hamid Aseel Gadeer  Gadeer
من قبل Abdulmajeed Hamid Aseel Gadeer Gadeer , مدير عام ومالي , شركة المنتصر للخدمات النفطية والمقاولات

being held accountable for events and circumstances leading to the numbers.