What are some fun ways to use in class for teaching english?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2015/04/01
Mohamed Magdy Ahmed El Demerdash
من قبل Mohamed Magdy Ahmed El Demerdash , Internal Auditor, Quality Assurance Department , Giza Cable Industries

Something like story telling and drawings.

Amir Ageeb
من قبل Amir Ageeb , Content Senior Specialist , Elm Company

I think Drama is a good way to help students learn a language well.

Albert Semaan
من قبل Albert Semaan , Founder , Hypert

music, songs, drawings, videos, diagrams, role playing

Dr Yasmeen Majeed
من قبل Dr Yasmeen Majeed , Trainer and HOD

Story telling, riddles and dramatics can be included in the class for making English learning effective as well as enjoyable.