Which of the below people is credited for developing the World Wide Web?

1. Alan Kay

2. Tim Berners-Lee

3. Jack Kilby

4. Robert Noyce

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/04/01
Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

2_ Tim Berners-Lee ..................

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

The correct answer for this month's quiz is number two. Tim Berners-Lee is credited for developing the Internet.