Anybody can help me. . I want to plan my higher study in master of mechanical engineer? What can I do next?

تم إضافة السؤال من قبل kabilan dharmadoss , Qa/qc Mechanical Engineer , Beijing panchina sports
تاريخ النشر: 2015/04/01
Hafiz Nabeel Ahmed
من قبل Hafiz Nabeel Ahmed , Production Manager , Packages Convertors Limited

Yes , first you must know your field of interest. Then go for master studies. Australia is a very good option. and if you ask my opinion, i would recommend you to get a master's degree in engineering management or maintenance.