In a workshop operation would a leader allow other personnel aside from workshop staff to be roaming around the area?

تم إضافة السؤال من قبل bienvenido peciller , Workshop Supervisor , Samwhan Corporation
تاريخ النشر: 2015/03/31
JONES, A, EKPUDI
من قبل JONES, A, EKPUDI , Head Leasing services , Rajeto investments Ltd

A Workshop is a specialized and a high risk and security  area,the word ROAMING,also means nuisance,it is not to be allowed