As an engineer, did you find some engineering basics books are useful and beneficial for you?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2015/03/31
hassan younis
من قبل hassan younis , مهندس , جهاز استثمار مياه النهر الصناعي

yas,there are engineering basics books and beneficial .

hatem labib
من قبل hatem labib , Quality control manager , MISER consultant

civil engineer encyclopedia hand book is very useful

Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

Thanks ... yes , there are engineering basics books & beneficial

Wolf Klaas Kinsbergen
من قبل Wolf Klaas Kinsbergen , Managing Director, Designer , ingenieursbureau KB International NV

I always love the basics , so the engineering pocket and " Stahl im Hochbau"