How double-entry accounting detect errors?

تم إضافة السؤال من قبل Mark Angelo Damuag , Financial Analyst , Evacare Management Consultancy Inc
تاريخ النشر: 2015/03/31
Michelle Magpantay
من قبل Michelle Magpantay , Quality Control inspector , Millennium Computer Technology Corporation

Find the source of having double entry. Make sure that all you done has series of numbers to follow in order to avoid double entry.