عند اجراء تحاليل البول العادى لمرضى السكرى خاصا لكبار السن نجد تقريبا 60 % منهم عندهم Candida لماذا ؟

تم إضافة السؤال من قبل ALI MOHAMMED OMER HAZAWI , اخصائى تحاليل طبية , مستشفى الاطفال بنغازى و الهلال الاحمر بنغازى
تاريخ النشر: 2015/03/30
Blue Fish
من قبل Blue Fish , كيميائى , ...

الكانديدا هو فطر بينمو فالجسم فالاماكن الرطبه المظلمه زى الاغشيه المخاطبه للفم والامعاء وغيرها الفطر دا بيزيد بزياده السكر يعنى مش بس مرضى السكر بيكون عالى دا لو اى حد بياكل اكل مسكر كتير بالطبيعه الفطر هيزيد فالجسم يعنى عندمرضى السكر اللى هما اصلا سكر دمهم عالى دايما او حتى كبار السن اللى هضمهم للاكل بطئ دا طبيعى جدا