Once you are dealing with un-professional business environment what you will do?

تم إضافة السؤال من قبل SAHL HIJAZI , Purchasing Manager , BINZAFRAH GROUP
تاريخ النشر: 2013/07/30
ABERKANE Ahmed
من قبل ABERKANE Ahmed , ملحق بلدي للرياضة / Communal Attached of Sports , مديرية الشباب و الرياضة / Directorate of Youth and Sports

I behave professionally

SAHL HIJAZI
من قبل SAHL HIJAZI , Purchasing Manager , BINZAFRAH GROUP

Try always to be professional , let all people within Organization respecting you, focus on two steps:1.
Develope your skills & knowledge within Organization.2.
Focus on your2nd move, which I believe it will be out of the Organization.