What is Apache?

1. browser

2. computer

3. operating system

4. web server

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/03/29
rohit mehra
من قبل rohit mehra , Group GM - Finance and accounts , Sun and Sand Group

apache is a web server..............

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

4. >>>>>>>>>>>>>web server

Wolf Klaas Kinsbergen
من قبل Wolf Klaas Kinsbergen , Managing Director, Designer , ingenieursbureau KB International NV

Apache is a browser, I think specific for Apple

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Agree with majority answer ?????????????

Rajesh P P
من قبل Rajesh P P , IT Manager , Govt.Medical Collage,Wayand

What is Apache?

4. web server

Abuakar Gulzar Abubakar
من قبل Abuakar Gulzar Abubakar , Ios Mobile Developer , LogicStones

Apache is web server, its open source.