True or False: The costs associated with reduced inventory results in lower profits?

تم إضافة السؤال من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية
تاريخ النشر: 2015/03/28
Hany Helmy Haleem
من قبل Hany Helmy Haleem , Director of Warehouses , Nasco Automotive

True,

Reduce inventory than inventory levels cost missing sales opportunity lead to lower profits.

Reduce carrying cost leads to increase profits.

Best regards

Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

False

Savings from reduced inventory results in increased profit.