How many pages should be my resume ? With a given that i have 10 years practical experience after graduation.

تم إضافة السؤال من قبل Andrew Kheir , Senior HR/Administrative Officer , American International Contractors Inc. (Special Projects)
تاريخ النشر: 2015/03/28
Hamid Ismaili
من قبل Hamid Ismaili , Senior Manager , Canadian Imperial Bank of Commerce

Typically, your resume should not be longer than2 pages.