What is the future of HTML in this ever dynamic web languages?

And how can a starter take interest in web design and development?

تم إضافة السؤال من قبل Adeniyi Aderemi , IT infrastructure team lead , Jetlink Limited
تاريخ النشر: 2015/03/27
Abdul Bari Jan
من قبل Abdul Bari Jan , Twitter Lead PTI Baltistan , Pakistan Tehreek Insaaf

HTML isn't a very good language for making Web pages. However, it easy language for making the Web.