What are three types of networks?

1. LAN TAN WAN

2. LAN SAN WAN

3. LAN PAN WAN

4. LAN MAN WAN

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/03/26
Saqib Bilal
من قبل Saqib Bilal , Senior Web Application developer , ASPGulf

LAN MAN and WAN are three types of networks.

  LAN : local area network

    MAN : metropolitan area network

    WAN : wide area network

LAN-Local Area N/W

MAN - Metropolitan Area N/'W

WAN - Wide Area N/W

Mohammed Abo Al hawa
من قبل Mohammed Abo Al hawa , usher , future programmes contest

4. LAN : local area network (commonly used in small buildings)

    MAN : metropolitan area network (commonly used in a city)

    WAN : wide area network (best example : internet)