To continue drawing a line from the last known point, enter?

تم إضافة السؤال من قبل Ali Mohamed Ahmed , site engineering , شركة مقاولات
تاريخ النشر: 2015/03/26
Armanadi Ermanadi
من قبل Armanadi Ermanadi , Quality Assurance/Quality Control (Mechanical and Electrical) , PT Jaya Obayashi

The last used reference point can be symbolized as " @". So we can use it also like @3,2 for a relative position from last point.

Muhammad Shakeel
من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.

Great answer mention from experts.

the Option-B is correct

Syed Shan Haider
من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company

(b) @ Yes the Right Answer is B.

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> (b) @