Why do economies constantly oscillate between growth and recession?

تم إضافة السؤال من قبل Farah Husni , Supply Chain Manager , Supply Chain Corp
تاريخ النشر: 2015/03/25
mubashir qazi
من قبل mubashir qazi , Customer care representative , Mobilink GSM

Economic reason is changes in govt such as taxes and interest rate . Non economic reason are... War Drought Natural Man made