What is the most absurd (or out of the normal) method you have used for teaching?

تم إضافة السؤال من قبل Haseeb Anjum , Teacher , British Overseas School
تاريخ النشر: 2015/03/25
Orouba Dandashly
من قبل Orouba Dandashly , Housing/invoicing/planner , Saudi Oger, Kaust Project

Singing along with them by reading a rule in a rhyming way

Amna Rizvi
من قبل Amna Rizvi , Student , LUMS

hmm, what do you mean by absurd? Will taking class out to dinner and explaining thm count?