Do you agree that misaligned supply chain can lead to higher costs, lower quality and poor customer service?

تم إضافة السؤال من قبل Hany Helmy Haleem , Director of Warehouses , Nasco Automotive
تاريخ النشر: 2015/03/25
Ani Kuriakose
من قبل Ani Kuriakose , Managing Partner – SCM , A. A. Associates

ABSOLUTELY or rather the INEVITABLE result of a misaligned supply chain is higher costs, poor quality of service and LOST BUSINESS.

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

YES I agree  that misaligned supply chain can lead to higher costs, lower quality and poor customer service.

Elke Woofter
من قبل Elke Woofter , Project Assistant , American Technical Associates

Yes, I do agree on the statement above

Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

Yes, ...................................................................

Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

I fully agree                    .