Which of the following is a typical prepaid expense?

A      Rent  b. Insurance c. Wages d. Office Supplies

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group
تاريخ النشر: 2015/03/25
Wajahat Hussain
من قبل Wajahat Hussain , Accounts Officer , Samra Enterprises

Usually Insurance is prepaid so answer is Option B

Wasim khan wazir
من قبل Wasim khan wazir , Finance Specialist , Mott Macdonald

Insurance............................

Linda Jaison
من قبل Linda Jaison , Accounts Executive , Orostar Explosion Proof Electrical Materials Trading LLC

The answer is B . Insurance