How to configure and connect IBM DS3400 Storage with server 2008? Which storage manager can be used for the storage management?

تم إضافة السؤال من قبل Saqib Mehmood , Technical Team Lead/Safety Supervisor , Xchange Technology Group
تاريخ النشر: 2015/03/24
kuddimelly Ramesh Kumar
من قبل kuddimelly Ramesh Kumar , IT Assistant HCT , HCT

Storage with can configured with Central storage system. It will be configured with San Technology with Backup system.